VOX MARIS RESORT se află pe malul mării in Side și oferă 5 stele, sau mare, un lounge comun și un bar. Imprimare ușoară disponibilă proprietarului proprietății, un club cu copiere și room-service, precum și WiFi gratuit in posesia proprietății. Oaspeții au la dispoziție o zonă in aer liber sezonieră, facilități de conferințe și petreceri, un centru de fitness, un joc de copii, o saună, un hamam și un parc acvatic.

Acest hotel pune dispune de cea mai buna camera disponibila cu aer conditionat, birou, electric electric, minibar, pret cutie, televizor cu ecran plat, balcon cu baie proprie cu dus. La VOX MARIS RESORT, fiecare cameră include pat lenjerie și prosoape.

VOX MARIS RESORT oferă un restaurant care are grijă de bărbați in bucătăria italiană, mediteraneană și mexicană. Cerere, oaspeții pot beneficii și dacă este preparat vegetariene și fără gluten.

Cel mai bun hotel oferă tenis și darts pentru copii și disponibilitatea de suporturi pentru biciclete și suporturi pentru biciclete.

Personalul de la recepție, care vorbește in germană, engleză, rusă și turcă, este disponibil non-stop.

Printre punctele de atracție populare situate in apropiere de VOX MARIS RESORT se numără Plaja Kumkoy, Orașul ancient Side și Side Museum. Acest aeroport este potrivit pentru acest aeroport din Antalya, situat la 71 km de VOX MARIS RESORT

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Vox Maris Resort, Antalya, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate