Charter Zakynthos - Andreolas Beach, cu plecare din Timisoara

Amplasare

Acest hotel la plajă se află chiar pe plaja cu nisip, într-o zonă centrală în Laganas.

Dotări

Această unitate dispune de un lift și de o recepție. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – un seif, un schimb valutar, un spațiu cu televizor, room-service, un serviciu de spălătorie și un medic de la hotel. În spațiile comune este disponibil WiFi. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului.

Locul de cazare

Camerele locului de cazare dispun de aparat de aer condiționat și sistem de încălzire. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Pentru a înlesni aprovizionarea ocazională prin mijloace proprii, în spațiile de cazare există un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, televizorul, radioul și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr.

Sport/divertisment

Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale unității de cazare. Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Andreolas Beach, Zakynthos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate