Hotel Eurostars Andorra (DP)

Andorra la Vella Andorra
Skipass inclus!
Andorra la Vella - Schi în inima Pirineilor

Andorra la Vella este capitala microstatului Andorra și se află în inima Pirineilor. Cu cei 468.000 km², Andorra este cel mai mare stat dintre microstatele europene din punct de vedere al suprafeței și pe care puțin sub 78.000 de locuitori îl numesc acasă. Mai ales iarna, țara atrage milioane de turiști, având în afara Alpilor cel mai mare domeniu schiabil din Europa. Cei aflați în vacanță în Andorra la Vella au multe opțiuni de activități de agrement. În domeniul schiabil Grandvalira, peste 200 km de pârtii așteaptă să fie explorate. Îmbinarea culturii spaniole și franceze face din Andorra destinația perfectă pentru sporturile de iarnă pentru cei care doresc să experimenteze altceva decât Alpii pentru schi sau snowboarding. Pe lângă natura unică a Pirineilor, Andorra la Vella oferă, de asemenea, un fler de oraș mic și vă invită să vă plimbați și să zăboviți la numeroasele sale magazine și opțiuni de viață de noapte. Datorită taxelor scăzute, cumpărăturile de aici sunt, de asemenea, foarte ieftine, ceea ce este apreciat în special de vizitatorii de o zi.

Après-schiul în Andorra este considerat un pont de cunoscător! Prețurile mici pentru mâncare și băuturi atrag în microstat mulți tineri pasionați de sporturi de iarnă din Spania și Franța. Există mai multe baruri cu umbrele în stațiunile din vale ale domeniului schiabil Grandvalira și există, de asemenea, o mulțime de cabane în zona de schi în sine la care vă puteți opri. În capitala Andorra la Vella, există, de asemenea, numeroase cluburi care așteaptă păsările de noapte care vin din toate colțurile domeniului schiabil la ore târzii. Chiar și cei cărora le place mai mult liniștea vor găsi în micul oraș nenumărate oportunități de a-și încheia ziua într-unul dintre restaurantele de lux sau centrele SPA. În plus, domeniul schiabil oferă activități distractive, precum săniuș cu câini, drumeții cu rachete de zăpadă sau excursii cu snowbike.

Cu skipass-ul "Grandvalira" aveți acces la 210 kilometri de pârtii accesibile prin 71 instalații pe cablu. Cel mai mare domeniu schiabil din Europa în afara Alpilor este format din zonele Pas de la Casa/Grau Roig și Soldeu/El Tarter. Cea mai apropiată intrare la domeniul schiabil este în Encamp, la aproximativ 7 km. De aici, telecabina "Funicamp" îi duce pe oaspeți direct pe munte. Cu cei 100 km de pârtii albastre, 77 km de pârtii roșii și 33 km de pârtii negre, domeniul schiabil are ceva pentru toată lumea. Instalațiile pe cablu moderne creează o legătură perfectă între diferitele pârtii. Datorită altitudinii sale de până la 2.640 m și a aerului umed din Atlantic, domeniul schiabil Grandvalira este, de asemenea, extrem de sigur când vine vorba de existența zăpezii. Cu toate acestea, există peste 1.000 de tunuri de zăpadă în domeniul schiabil, care ajută în caz de urgență și fac ca 65% din pârtii să fie înzăpezite. Cunoscătorii ar trebui să schieze pe Tosa de la Llosada, lungă de aproape 6 km, cu o diferență de altitudine de 850 m, în timp ce iubitorii de acțiune pot încerca Gaig din Canillo. Acesta depășește o altitudine incredibilă de 450 m pe o lungime de numai 1,3 km! Freestylerii și fanii schiului nocturn se pot simți, de asemenea, în elementul lor în acest domeniu schiabil versatil. Începând cu februarie 2019, puteți utiliza, de asemenea, skipass-ul Grandvalira pentru a accesa domeniul schiabil Ordino Arcalís, domeniu cu încă 30 de kilometri de pârtii și 15 instalații.

Schiorii de fond din regiune sunt atrași de Grau Roig, care se află la 2.120 m deasupra nivelului mării. Aici, la înălțimi mari, îi așteaptă pe oaspeți aproximativ 30 km de pârtii de mare altitudine perfect îngrijite. La astfel de altitudini, se recomandă o bună condiție fizică. Alternativ, centrul de schi fond "La Rabassa" din Sant Julià de Lòria, care se află la aproximativ 13 km distanță de Andorra la Vella, oferă aproximativ 15 km de trasee de dificultate variabilă. Pârtiile de aici sunt situate sub linia copacilor și parcurg poteci forestiere idilice.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel Eurostars Andorra (DP), Andorra la Vella, Andorra

Verifica tarife si disponibilitate